Nove masaže v naši ponudbi

Trajanje tretmaja: 50 minut

Z majhno pozornostjo lahko polepšate vaš dan ter omilite vpliv hitrega tempa življenja ki vas izčrpava. Tajska masaža je v osnovi kombinacija akupresure, raztegovanja in obdelave energijskih linij zato je popolna za razbremenitev celotnega telesa in duha.

Cena: 45 €

Trajanje tretmaja: 50 minut

Doživite masažo z bio masažno svečko, kjer masaža postane čudovito, dešeče razvajanje, ki si ga boste zagotovo zapomnili.
Poleg izredno prijetnega toplotnega učinka kombinacija naravnih voskov in olj kožo predvsem navlaži in nahrani.
Sojin vosek, ki je ena glavnih sestavin gori pri le nekaj stopinj nad telesno temperaturo in zagotavlja izjemno sproščujoč občutek pri nanosu na kožo. Poleg tega pa je svečka popolnoma naravna, izdelana iz organskih sestavin in brez sintetičnih primesi.

“Toplo” priporočamo!

Cena: 50 €

Trajanje tretmaja: 50 minut

Oddahnite si in uživajte v različnih sprostilnih aromah eteričnih olj, ki vas bodo sprostili in napolnili z novo energijo, poleg tega pa bodo pričarali prijetno razpoloženje in z svojo aromo delovali terapevtsko.

Cena: 45 €

Trajanje tretmaja: 60 minut

Tretma vključuje:

  • piling in kopel za noge,
  • zeliščno Kibara toplo oblogo ramenskega dela,
  • masažo stopal in nog s kremo, oljem in tajskim balmom,
  • masažo vratu, ramenskega obroča, delno hrbta, glave in dlani.

Kibara topla zeliščna obloga vsebuje 12 različnih tajskih zelišč, ki odlično pomagajo pri bolečinah v mišičah in vozlih, ki so posledica stresa, dolgega sedenja, nepravilnega spalnega položaja.

Masaža se izvaja v delno ležečem položaju. Izvajajo jo izključno strokovno usposobljena dekleta iz Tajske, ki z rokami ali s pomočjo tradicionalne tajske palčke stimulirajo refleksne točke. Vse to pa blagodejno vpliva na naše zdravje.

Promocijska cena: 45 € 39 €